ΤΟΠΙΚΑ

Ανάληψη ευθύνης από αντιεξουσιαστές

ανάληψη-ευθύνης-από-αντιεξουσιαστές-381282

Για τις επιθέσεις με μπογιές σε δύο από τα έξι τεχνικά γραφεία του Βόλου

Την ευθύνη της επίθεσης με μπογιές χθες τα ξημερώματα, σε δύο από τα έξι τεχνικά γραφεία του Βόλου, ανέλαβαν με ανάρτησή τους στο Indymedia, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην ανάρτησή τους, αναφέρουν: «Με βαθειά προσήλωση παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό την αναπτυξιακή-προοδευτική πολιτική που εφαρμόζει το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με βάση το όραμα του Πρύτανη Πετράκου και των τσάτσων του για την αδιάκοπη ροή χρημάτων στα ταμεία των επιχειρήσεων που καραδοκούν.

Από τις 19 Ιουλίου και μετά, πλήθος τεχνικών εταιριών και γραφείων εργολάβων της διπλανής πόρτας καλούνται να καταθέσουν ξανά, σε κρυφό τόπο και χρόνο αυτή τη φορά, το έντυπο με την οικονομική τους προσφορά, λόγω ακύρωσης του διαγωνισμού κατεδάφισης της Κατάληψης Τερμίτα.

Εντός του φακέλου εμπεριέχεται ο προϋπολογισμός από τα πραγματικά κόστη/κέρδη τους, κατά τη λήψη του έργου αυτού, δηλαδή αποκατάστασης των κερδοφορικών συναλλαγών με το Π.Θ. που κινδυνεύουν καθώς και αποκατάστασης της εμφάνισης της πρόσοψης/εισόδου της έδρας τους.

Μελέτες κατά το παρελθόν απέδειξαν ότι όταν πρόσωπα ή φορείς, με τις ορέξεις τους, ξεσπιτώνουν κοινότητες που στεγάζουν τις ανάγκες και επιθυμίες τους, ενδέχεται ομοίως να ξεσπιτωθούν».

Στην ίδια ανακοίνωση, μιλούν για… ανακαίνιση με χρώμα της εισόδου των γραφείων της ΛΕΩΝ ΑΤΕ και της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ/ΘΕΚΑΤ, και καταλήγουν με τις εξής απειλές: «Καλή τους τύχη και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αλληλεγγύη σε όλες τις καταλήψεις που απειλούνται με εκκένωση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου