ΤΟΠΙΚΑ

Χαρούμενες παιδικές φωνές στην παραλία των Καλών Νερών

χαρούμενες-παιδικές-φωνές-στην-παραλ-382311

Από τα παιδικά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε η παραλία των Καλών Νερών Νοτίου Πηλίου, προχθές Δευτέρα, από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Οι εμψυχώτριες και τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων βρέθηκαν στη παραλία των Καλών Νερών, όπου μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες στην άμμο ψυχαγωγήθηκαν, συνεργάστηκαν και πέρασαν ένα εξαιρετικά δημιουργικό πρωινό.

Η παραμονή των παιδιών εκεί διανθίστηκε με μουσική και χορό για τα παιδιά, κατευθυνόμενα από τις εμψυχώτριες, και ολοκληρώθηκε με το παίξιμο του παραδοσιακού μπουγέλου, που ξάφνιασε ευχάριστα τα παιδιά, όπως και με ασκήσεις χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους.

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του καλοκαιρινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης την ερχόμενη εβδομάδα, οι εμψυχώτριες του ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων, κ.κ. Μόσχου Δέσποινα, Κολοφωτιά Αθανασία και Νίκου Ελένη, εύχονται στους μικρούς και μεγάλους φίλους του ένα καλό δημιουργικό καλοκαίρι και υπενθυμίζουν στις ωφελούμενες ότι οι εγγραφές για τα παιδιά συνεχίζονται όλο τον μήνα Αύγουστο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου