ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για συνταξιούχους

δωρεάν-εισιτήρια-θεάτρου-για-συνταξι-383551

Εξασφάλισε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας για την παράσταση «Βάκχες»

Δωρεάν εισιτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών 2017 για όλους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, εξασφάλισε και διανέμει η διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού Μαγνησίας, ώστε και οι συνταξιούχοι να μπορέσουν να απολαύουν ορισμένα από τα αγαθά της πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Τα εισιτήρια που έχει παραλάβει από την Ομοσπονδία είναι για την παράσταση οι «Βάκχες» του Ευριπίδη από το Θεσσαλικό Θέατρο, που ανεβαίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο Ομόλιο θέατρο Τεμπών στις 9 το βράδυ.

Για την καλύτερη οργάνωση και τη συμμέτοχη στην παράσταση, η διοίκηση καλεί τους ενδιαφερόμενους συνταξιούχους του ΙΚΑ να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους, να περάσουν από το γραφείο του συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Μέχρι την Τέταρτη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διοίκηση, τις ώρες λειτουργίας του γραφείου: από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Η μετακίνηση στο θέατρο Τεμπών θα γίνει με λεωφορείο δωρεάν, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 29 Ιουλίου από το Δημαρχείο Βόλου, στις 7 το απόγευμα.

Ο αριθμός των εισιτηρίων δεν είναι απεριόριστος, γι’ αυτό πρέπει άμεσα οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση στα παρακάτω τηλέφωνα:

24210-31307 ή 6973210895

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου