ΑΛΜΥΡΟΣ

«Εσβησε» 34χρονος αστυνομικός

εσβησε-34χρονος-αστυνομικός-383587

Τελευταίο αντίο χθες στον Νικόλαο Μαλλιαρό

Θρήνος χθες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Ένας μάχιμος αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, έφυγε εντελώς πρόωρα, άδικα, αιφνίδια. Πρόκειται για τον 34χρονο Νικόλαο Μαλλιαρό, με καταγωγή από την Καρδίτσα.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στο σύνολο των αστυνομικών.

Εδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον βοηθήσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η οικογένειά του έχει βυθιστεί στο πένθος.

Τα προβλήματα με την υγεία του νεαρού αστυνομικού ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο 34χρονος προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο. Η οικογένειά του ήταν πάντοτε στο πλευρό του στον αγώνα που ξεκίνησε δυστυχώς όμως αυτός δεν είχε αίσια κατάληξη.

Ο άτυχος άνδρα ήταν παντρεμένος με την Ειρήνη Στάθη, επίσης αστυνομικό στην Τροχαία. Ακόμη, καταγόταν από οικογένεια αστυνομικών.

Αρχικά υπηρέτησε στην Αθήνα όπου γνωρίστηκε με τη σύζυγό του. Στην πορεία πήρε μετάθεση στον Βόλο όπου κατοικούν οι γονείς της συζύγου και δημιούργησε μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο 34χρονος κατέλιπε σύζυγο και ένα αγοράκι ηλικίας μόλις δύο ετών. Κηδεύτηκε χθες στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Η εξόδιος ακολουθία του πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου. Κανείς από τους συναδέλφους του δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη. Όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου