ΤΟΠΙΚΑ

Στο Πήλιο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

στο-πήλιο-ο-υφυπουργός-αγροτικής-ανάπ-385161

Ο Β. Κόκκαλης θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουλίου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Βορείων Σποράδων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Συνεταιρισμού και τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής.

Στο μεταξύ, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου και Β. Σποράδων ανακοινώνει στους παραγωγούς του ότι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με επικαλύψεις των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί στην ΕΑΕ 2017 με τους μέχρι σήμερα αναρτημένους Δασικούς Χάρτες. Παράλληλα επισημαίνεται ότι η έγκαιρη διευθέτηση των δασικών επικαλύψεων, καθώς και η προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών στο Δασαρχείο, διασφαλίζει τις επιδοτήσεις των παραγωγών για τα επόμενα έτη.

Επίσης ανακοινώνεται ότι στο ψυγείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει η ψύξη των θαλάμων. Οι παραγωγοί από την Τρίτη 25 Ιουλίου μπορούν να μεταφέρουν και να εναποθέτουν τα προϊόντα τους (φρούτα) για ψυχροσυντήρηση. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία των παραγωγών με τον Συνεταιρισμό είναι η τακτοποίηση τον παλαιοτέρων – προηγουμένων οφειλών, εξόφληση η ρύθμιση του χρέους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου