ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Νέος
Νέος προπονητής ανέλαβε στον ΠΑΟΝΕ ο Γιώργος Καδόπουλος ενώ ο προκάτοχός του Γιάννης Νικολαΐδης ανέλαβε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

«Δεληγεώργεια»
Ενα σημαντικό τουρνουά ετοιμάζει η ΕΠΣΘ που θα είναι μια χορηγία του Ιδρύματος Δεληγεώργη θα έχει ομάδες μικρών ηλικιών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα έχει μεγάλη δημοσιότητα. Στόχος είναι να καθιερωθεί το τουρνουά ως ποδοσφαιρικά «Δεληγεώργεια» που θα είναι αφιερωμένα στη μνήμη του αδερφού του Προέδρου του Ιδρύματος Στέργιου Δεληγεώργη, ο οποίος έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΕΠΣΘ.

Για ισοπαλίες
Διαιτητής για ισοπαλίες είναι όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ο Κεμεντσετσίδης από το Κιλκίς που σφυρίζει τον Ολυμπιακό στη Δράμα. Φέτος στη Β΄ Εθνική έχει δύο ισοπαλίες (Νίκη – Θρασύβουλος 1-1, Βέροια – Τρίπολη 0-0) και έναν άσσο (Καστοριά – Μεσσηνιακός 2-0). Πέρυσι στη Γ΄ Εθνική είχε δύο ισοπαλίες 0-0 (Λαμία – Τρίκαλα και Δόξα – Άρτα), μία ισοπαλία 1-1 (Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας), δύο διπλά (Καβάλα – Πανθρακικός 0-1, Πτολεμαΐδα – Αγροτικός Αστέρας 0-2) και έναν άσσο (Τρίκαλα – Καβάλα 2-0).

Λένε
Πραγματική «μάχη» λένε πως γίνεται για μία θέση στην 11άδα της Δόξας στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Δράμα. Μάλιστα μόνο δύο παίκτες φαίνεται να έχουν «εξασφαλισμένη» φανέλα βασικού, ο νεαρός Γαβριήλ Αποστολίδης στην επίθεση και ο αειθαλής Κέλβιν Σέμπουε στα χαφ.

Οn camera!
Την τοποθέτηση καμερών σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ σταδιακά μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο και την ενεργοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικού-ονομαστικού εισιτηρίου εξήγγειλε η κυβέρνηση μετά τη σημερινή συνάντηση της διυπουργικής επιτροπής με τον πρωθυπουργό. Οι κάμερες θα τοποθετηθούν στα γήπεδα ποδοσφαίρου στα δίμηνα Μάιος-Ιούνιος και Ιούλιος-Αύγουστος και στα γήπεδα μπάσκετ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Σε πρώτη φάση, το Μάιο – Ιούνιο, θα εγκατασταθεί ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης στα γήπεδα ΟΑΚΑ, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Νέας Σμύρνης, Αιγάλεω, Καυταντζόγλειο, Χαριλάου, Τούμπας, Πηγάδια Ξάνθης και Παγκρήτιο.
Στη δεύτερη φάση, τον Ιούλιο – Αύγουστο, θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στα γήπεδα Περιστερίου, Καλλιθέας, Νικαίας, Ανω Λιοσίων, Φυλής, Καλαμαριάς, Αλκαζάρ, Λιβαδειάς και Κέρκυρας. Στην τρίτη φάση θα εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) στα γήπεδα μπάσκετ, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κλειστό ΟΑΚΑ, Αλεξάνδρειο και κλειστό Πυλαίας.
Σαν να ξέχασαν κάποια !!!

Ενδιαφέρον
Μετά τον ντόρο που έγινε με τον νεαρό Λόρι Κέρι του Μαγνησιακού και το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ελλάδας και εξωτερικού, ενδιαφέρον έδειξε και η ΕΠΟ, που ρώτησε να μάθει αν ο παίκτης μπορεί να αγωνισθεί σαν Έλληνας και να κληθεί στις μικρές εθνικές ομάδες.

Αθλητικό υλικό
Υπεύθυνος αντιπρόσωπος εταιρίας αθλητικού υλικού είναι ο Πρόεδρος του Άρη Μελισσιατίκων Αντώνης Ματζούρης και ήδη άρχισε να προωθεί το προϊόν του στο χώρο που καλά γνωρίζει. Η εταιρία ΑΜ SPORT VISION προσέφερε 47 φόρμες στους διαιτητές, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες χορηγίες για να γίνει γνωστό το αθλητικό υλικό.

Νέα
Με το που γράψαμε χθες για τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μας ενημέρωσαν ότι αυτά θα είναι στην οδό Ροζού, ενώ μάθαμε ακόμα ότι υπάρχει και εσωτερική κόντρα στην ΠΑΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου