ΤΟΠΙΚΑ

Οι απουσίες προβληματίζουν τον Ολυμπιακό εν όψει Δράμας

οι-απουσίες-προβληματίζουν-τον-ολυμπ-851206

Aκόμη τρεις ημέρες έμειναν για την αναμέτρηση της Κυριακής, με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να θέλει να επιβληθεί της Δόξας Δράμας προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του Πιερικού. Από την κυριακάτικη μάχη για τον Ολυμπιακό Βόλου θα απουσιάσουν οι Φλώρος και Μπουντούρης. Ο 27χρονος αμυντικός υποφέρει στο τραυματισμένο του πόδι και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Κώστα Σταματίου, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του ίσως στο πρόσωπο του Πακάλτση που θα «οπισθοδρομήσει» ώστε να παίξει πλάι στον Άκη Πέτρου, με τους δυο να επιστρέφουν εξ άλλου μετά την ποινή των δυο αγωνιστικών που τους είχε επιβληθεί.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Ακπαρίδη στην άμυνα, αλλά θα πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλιστεί η άδεια από το στρατόπεδο στο οποίο και υπηρετεί την θητεία του. Στην περίπτωση που ο Πακάλτσης βοηθήσει στην αμυντική γραμμή, στο χώρο του κέντρου θα συμμετέχει ο Τόνι Χατζής, ώστε μαζί με τον Αλέξανδρο Βεργώνη να είναι τα δυο ανασταλτικά χαφ.
Σπουδαιότερη απουσία όμως είναι αυτή ενός άλλου Καρδιτσιώτη, του Σωκράτη Μπουντούρη. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είναι αδιαμφισβήτητα ο κινητήριος μοχλός των ερυθρολεύκων κατά γενική ομολογία όλων. Είναι αυτός που μπορεί τόσο να δημιουργήσει, όσο και να τελειώσει φάσεις είτε βγαίνοντας από τα αριστερά είτε από τα δεξιά. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού όμως έχει δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα έτσι ώστε να μην φανεί η απουσία του «Σόκρατες».
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από το Austrian Boys Club
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει το Austrian Boys Club σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο». Η τιμή της κάρτας ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν στο «χαμόγελο του παιδιού».
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες από τα εξής σημεία: Από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ Βούλγαρη (Πολυμέρη), Βλαχάβα (Αγ. Δημητρίου), Τριχιά (Ορμινίου πάνω από το κλειστό γυμναστήριο), Θεοχάρη (Γιάννη Δήμου), από το τσιπουράδικο «Αποστόλης» (Αγ. Δημητρίου), από το καφέ Fellows (Αναλήψεως) και το καφέ Evenos στην Ιωλκού.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νεότερη ιστορία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμίχαλος, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 78 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 339, ο Αντώνης Μάνδαλος πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 458 και με 18 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο, ο Δημήτρης Βαϊνάς, δεύτερος σε συμμετοχές με 442 και με 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος, οι οποίοι τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου