ΤΟΠΙΚΑ

Νέα οδικά έργα συντήρησης και παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου

νέα-οδικά-έργα-συντήρησης-και-παρεμβά-386965

Ολοκληρώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου οι παρεμβάσεις στον χώρο του Νοσοκομείου ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδικά τμήματα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου αυτές αφορούν σε συντήρηση τριών θέσεων ΑμεΑ και οριοθέτηση μίας ακόμη νέας θέσης ΑμεΑ στην οδό Πολυμέρη έμπροσθεν του Νοσοκομείου. Οι θέσεις φέρουν επικάλυψη χρώματος μπλε σε όλη την επιφάνεια και επιδαπέδια σήμανση με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας. Επίσης έχει τοποθετηθεί κάθετη πινακίδα σήμανσης με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας.

Ακόμη έγινε η διαγράμμιση και οριοθέτηση, με έντονο κίτρινο χρώμα, για δύο θέσεις ασθενοφόρων στην είσοδο του Νοσοκομείου και δημιουργήθηκαν 15 θέσεις στάθμευσης δικύκλων ενώ τοποθετήθηκαν και ποδηλατοστάτες (12 θέσεις) με την ανάλογη σήμανση.

Οι παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση κορυνών στα σημεία πρόσβασης στον χώρο του Νοσοκομείου όπου και στάθμευαν παράνομα Ι.Χ. με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση στο Νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά τις εργασίες οδοποιίας αυτές πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της οδού Πολυμέρη στην συμβολή με τις οδούς Κασσαβέτη, Περαιβού και Αθανασάκη. Πρόκειται για οδικά τμήματα όπου το οδόστρωμα είχε “καθίσει” και οι φθορές καθιστούσαν επικίνδυνη την προσπελασιμότητα των οχημάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου