ΤΟΠΙΚΑ

Νικήτρια η Δημοκρατική Συνεργασία στις εκλογές στο ΙΚΑ

νικήτρια-η-δημοκρατική-συνεργασία-στ-391174

Η παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στο σύλλογο εργαζομένων στο ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας. Εκτός από την πρωτιά, αύξησε τις δυνάμεις της κατά μία έδρα καθώς η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία έχασε την τρίτη έδρα που είχε στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο. Συνολικά στις εκλογές που έγιναν σήμερα ψήφισαν 106 άτομα από τα 115 μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο σύλλογο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Εφορευτικής Επιτροπής, η Δημοκρατική Συνεργασία πήρε 72 ψηφοδέλτια και πέντε έδρες ενώ η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία πήρε 32 ψηφοδέλτια και δύο έδρες. Βρέθηκαν επίσης 1 λευκό και 1 άκυρο ψηφοδέλτια.

Από τη Δημοκρατική Συνεργασία στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Μαρία Κότινα, Δημήτρης Κουτσούκος, Φρόσω Πελαγιάδου,. Θαν. Πετρογιάννης και Βάνια Καμινιώτη ενώ από την Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία εκλέγονται οι: Μαρία Παπαδημητρίου και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΙΚΑ εκλέγονται από την Δημοκρατική Συνεργασία οι: Μαρία Κότινα και Φρόσω Πελαγιάδου και από την Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία οι: Μαρία Παπαδημητρίου ενώ στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Ιωάννα Αλασώνα και Κική Δημητριάδου από την Δημοκρατική Συνεργασία και Δέσποινα Γκουζιώτη από την Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία.

Τέλος για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας εκλέγονται από τη Δημοκρατική Συνεργασία οι : Ιωάννα Βλιώρα, Ειρήνη Γεωργιτσάκη και Φρόσω Πελαγιάδου και από την Ενωτική Αγωνιστική συνεργασία οι: Μαρία Παπαδημητρίου και Βασίλης Κυρίτσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου