ΤΟΠΙΚΑ

Ενεργοποιήθηκε ο πόρος 6‰ για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς του Δημοσίου Τομέα

ενεργοποιήθηκε-ο-πόρος-6‰-για-τους-διπ-391601

Ύστερα από επίπονους αγώνες του κλάδου των Διπλωματούχων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων ενεργοποιήθηκε ο πόρος 6‰ που είναι η αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς των μηχανικών στην Ελληνική κοινωνία, καθώς ο Έλληνας Μηχανικός είναι ο βασικός συντελεστής της τεχνολογικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αιρετούς άρχοντες: Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους και Αντιδημάρχους, Πρύτανη και αναπληρωτές Πρυτάνεις κ.λπ. και τώρα όπως και παλιότερα ήταν πάντα συμπαραστάτες στο έργο των μηχανικών. Ο στόχος και η αποστολή είναι κοινός για όλους μας: Η εξυπηρέτηση του πολίτη, της κοινωνίας και της χώρας μας. Ζητάμε τη συμπαράστασή τους και για τα άλλα θέματα των μηχανικών (εκτός έδρας, δικαστική συνδρομή κ.λπ)”.

Όσοι μηχανικοί του Δημοσίου δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί γι΄ αυτή την εξέλιξη παρακαλούνται να προσέρχονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι:

-Βεβαίωση του εργασιακού του Φορέα (Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο, Κλάδο και Ειδικότητα, Εργασιακή σχέση δηλ. ΜΥ ή ΣΕΙΔ αορίστου χρόνου και Ημερομηνία πρόσληψης στο Δημόσιο).

-Το τροποποιημένο Απογραφικό Δελτίο Μέλους που απεστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους μηχανικούς.

-Καταβολή της ετήσιας συνδρομής για το έτος 2017 (δηλαδή 30 €), εκτός αυτών που ήδη την καταβάλλουν μέσω μισθοδοσίας (για τους οποίους χρειάζονται αποδείξεις μισθοδοσίας όπου φαίνεται η παρακράτηση της συνδρομής).

Επισημαίνεται ότι η προσκόμιση και των τριών παραπάνω, είναι απαραίτητο να γίνεται ενιαία καθώς μεμονωμένα έντυπα δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για την πιστοποίηση του ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού απαιτείται ευκρινής φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τραπέζης (όνομα πρώτου δικαιούχου και το IBAN) στην κ. Ινές Ψιμοπούλου Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Ταμία της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας στο τηλ.: 2421356837 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή τις ώρες 10:00 – 11:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου