ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» αιφνίδια 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

εφυγε-αιφνίδια-62χρονος-συνταξιούχο-391867

Απέραντη θλίψη και οδύνη στη Χιλιαδού και ολόκληρο τον Βόλο για την πρόωρη, άδικη, αιφνίδια απώλεια 62χρονου Βολιώτη συνταξιούχου αστυνομικού.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Καπετσώνη, ο οποίος κατέληξε προχθές το βράδυ στη ρευματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τα προβλήματα υγείας με τον άτυχο 62χρονο παρουσιάστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα, οπότε εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 62χρονος και η οικογένειά του άρχισαν να επισκέπτονται τότε ανά τακτά διαστήματα το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, αναγνώστηκε ότι προβλήθηκε από κρυπτογενή πνευμονία.

Άμεσα άρχισε να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και κάποια χρονική στιγμή η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, πλην όμως τα αναπνευστικά προβλήματα παρέμεναν και δεν είχαν ξεπεραστεί.

Την περασμένη Τετάρτη ο 62χρονος εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση παρά τις θεραπευτικές αγωγές που είχε ακολουθήσει.

Παρέμεινε νοσηλευόμενος και διασωληνώθηκε, όμως δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και προχθές άφησε την τελευταία του πνοή εκεί.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Κανείς από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική εξέλιξη.

Μέχρι πριν από ένα μήνα ο άνθρωπός τους ήταν καλά στην υγεία του, ζωντανός, δυνατός, δραστήριος.

Ο 62χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του και ένα γιο. Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου