ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» 68χρονο αυτοκινητιστή

η-καρδιά-πρόδωσε-68χρονο-αυτοκινητισ-392752

Επινε καφέ με τη σύζυγό του στην αυλή του σπιτιού τους στις Αλυκές και έπεσε νεκρός. Απέραντη θλίψη και οδύνη για την απώλεια του 68χρονου Βολιώτη συνταξιούχου αυτοκινητιστή Δημήτρη Κωστέλλου.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε εντελώς αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή προχθές γύρω στις 9 το βράδυ. Δίχως να παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα αδιαθεσίας έμεινε στον τόπο από ανακοπή καρδιάς.

Σοκαρισμένη η σύζυγός του καλούσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που κατέφθασε στον τόπο δυστυχώς, δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει, καθώς ο 68χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο άτυχος άνδρας είχε προβλήματα υγείας με την καρδιά του. Πριν από έντεκα χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργείο. Πάντοτε όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του ήταν δραστήριος, φύσει ανήσυχος όπως ήταν.

Παρά τα προβλήματα υγείας συνταξιοδοτήθηκε κανονικά όταν συμπλήρωσε το όριο ηλικίας. Ο 68χρονος συνεργαζόταν με τους Μύλους Λούλη και μοίραζε αλεύρι σε όλους τους φούρνους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η απώλεια του 68χρονου τύλιξε στο πένθος την οικογένειά του. Ο άτυχος αυτοκινητιστής ήταν παντρεμένος, είχε δύο παιδιά και ευτύχησε να γνωρίσει και τρία εγγόνια.

Όλοι όσοι το γνώρισαν είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον χαρακτήρα του. Ήταν τίμιος, οικογενειάρχης, φιλήσυχος, δραστήριος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή από τον Προφήτη Ηλία Αλυκών στις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου