ΤΟΠΙΚΑ

Νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες ανακοινώνει ο Κ. Αγοραστός

νέους-θεματικούς-αντιπεριφερειάρχες-393270

Σε αλλαγές αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων προχωρά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός.

Η ανακοίνωση των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι θα έχουν θητεία ενός έτους, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Μαγνησία τα πρόσωπα που βολιδοσκοπούνται για τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη είναι τρία. Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος Γρηγόρης Ιγγλέσης, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης. Σημειώνεται πως εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεσσαλίας έχει εκφραστεί πολλές φορές η επιθυμία για την αξιοποίηση σε θέση αντιπεριφερειάρχη του πλειοψηφούντα περιφερειακού συμβούλου Μαγνησίας Αθ. Λιούπη, ο οποίος ωστόσο έχει επιλέξει να υπηρετεί την ιατρική ως ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σημειώνεται πως ο κ. Αγοραστός ζήτησε ήδη και πήρε τις παραιτήσεις των έξι θεματικών αντιπεριφερειαρχών, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον ορισμό των νέων προσώπων που θα αναλάβουν τις θεματικές αντιδημαρχίες, καθώς η θητεία τους έληξε την Πέμπτη 13 Ιουλίου, οπότε και δημοσιεύθηκαν οι σχετικές αποφάσεις σε ΦΕΚ.

Ειδικότερα, από τις θέσεις τους αποχωρούν οι: Αθ. Παιδής αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βασ. Χατζόπουλος αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Βασ. Αναγνωστόπουλος αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρ. Καλομπάτσιος αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Κων. Νούσιος αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας, και Γ. Κίτσιος αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης και Εμπορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου