ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνιο συνέδριο στον Βόλο

πανελλήνιο-συνέδριο-στον-βόλο-396059

Στην πόλη των Αργοναυτών, τον Βόλο, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς η μεγάλη συνάντηση για τον πολιτισμό, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, το πανελλήνιο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 3 Δεκεμβρίου του 2017, με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι φορείς διοργάνωσης που συνεργάζονται είναι το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου -Εργαστήριο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΤΕ.ΠΑ.Κ.), το ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. – Eργαστήριο Μη Καταστροφικών Τεχνικών Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Εργαστήριο Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και το Παγκόσμιο Δίκτυο «Περραιβία» – Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος σημαντικοί επιστήμονες και εισηγητές, οι οποίοι θα αναπτύξουν θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τον πολιτισμό, την παιδεία, την έρευνα, την καινοτομία, τις ψηφιακές τεχνολογίες και τον τουρισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου