ΤΟΠΙΚΑ

Ταξίδεψε παντού το μήνυμα για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ταξίδεψε-παντού-το-μήνυμα-για-την-ημέρ-397358

Σε όλη την Ελλάδα ταξίδεψε το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Συνοδοιπόρος του στην προσπάθεια αυτή η κοινωνία των πολιτών, που με τη συγκινητική της αφιλοκερδή υποστήριξη συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση του μηνύματος ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τον στιγματισμό, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ΚΕΘΕΑ Πιλότος.

«Μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι ψυχαγωγίας, εταιρείες, ιδιώτες, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλοι εθελοντές, ανέδειξαν τη μάχη ενάντια στην εξάρτηση σε συλλογική υπόθεση. Τους ευχαριστούμε θερμά», επισημαίνεται.

Η εκτύπωση του έντυπου υλικού της καμπάνιας, η οποία πλαισιώθηκε από δεκάδες ανοικτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, έγινε στην παραγωγική μονάδα ΚΕΘΕΑ Σχήμα+Χρώμα. Το ΚΕΘΕΑ ευχαριστεί για την προώθηση του μηνύματος τις εταιρείες Aegean Airlines, Cine News, Όμιλος Υγείας, Pizza Fan, Pizza Palatino, Χρυσή Ευκαιρία, ΣΤΑΣΥ.

Ευχαριστεί ακόμη για την ένθεση του εντύπου και για τη φιλοξενία καταχωρήσεων μια σειρά εφημερίδων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ τους η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ακόμη ευχαριστεί για τη συμβολή τους στις ανοικτές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν τους συλλόγους οικογένειας, τους εθελοντές του ΚΕΘΕΑ και τους συνεργαζόμενους φορείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου