ΤΟΠΙΚΑ

Οικονομική ενίσχυση του μικρού Αγγελου

οικονομική-ενίσχυση-του-μικρού-αγγελ-398081

Waterjump από ομάδα παιδιών για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Αγγελου

Η έκφραση αγάπης και συμπαράστασης στη μάχη που δίνει ο μικρός Αγγελος – Χρήστος Καπουρτίδης, συνεχίζεται σήμερα στο λιμανάκι των Αλυκών. Στις 3 το μεσημέρι μια ομάδα νέων παιδιών με ποδήλατα θα παρουσιάσει το πρώτο της waterjump γι’ αυτό το καλοκαίρι, αφιερωμένο στον μικρό Άγγελο.

Στο σημείο θα υπάρχει και ο «κουμπαράς του», για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να μεταβεί στο εξωτερικό μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση της μητέρας του, ο αγώνας δρόμου για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνταν φτάνει στο τέλος! Το ποσό έχει σχεδόν συγκεντρωθεί και δε χρειάζεται να γίνονται πλέον άλλες καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος – Χρήστος Καπουρτίδης πάσχει από μία σπάνια ασθένεια της καρδιάς με αποτέλεσμα σήμερα να έχει 43% ανεπάρκεια. Χρήζει άμεσης επέμβασης σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη για να μπορέσει από Σεπτέμβριο να επιστρέψει στο σχολείο και τους φίλους του.

Η μετάβαση του 5χρονου στο ιατρικό κέντρο των ΗΠΑ πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που όμως κοστίζει 150.000 ευρώ.

Για τη συγκέντρωση των χρημάτων υπήρξε πρωτοφανής κινητοποίηση στα social media, αλλά και από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, οι οποίοι με εκδηλώσεις που διοργάνωσαν συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα στους κουμπαράδες που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου