ΤΟΠΙΚΑ

Με τρεις επιπλέον μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το ΓΝΒ

με-τρεις-επιπλέον-μόνιμους-γιατρούς-ε-398510

Με επιπλέον μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Νοσοκομείο Βόλου. Τρεις νέοι γιατροί πιάνουν δουλειά το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ολοκληρώθηκαν από το συμβούλιο κρίσεων οι αξιολογήσεις και οι αποφάσεις διορισμού πήραν τον δρόμο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Επιπροσθέτως, χθες δημοσιεύτηκε η προκήρυξη δύο νέων θέσεων επιμελητών γιατρών ΩΡΛ και παθολόγου, η οποία εκτιμάται πως μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει τελεσφορήσει ώστε το νέο ιατρικό προσωπικό να πιάσει δουλειά.

Ειδικότερα, το συμβούλιο κρίσεων αφού εξέτασε όλα τα δικαιολογητικά των γιατρών άναψε «πράσινο» για την πρόσληψη ενός επιμελητή Β στην ειδικότητα του ΩΡΛ, ενός θέση επιμελητή χειρουργού και ενός παιδοψυχιάτρου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Μ. Δραμητινό οι παραπάνω γιατροί μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν ορκιστεί και θα έχουν αναλάβει υπηρεσία στις αντίστοιχες κλινικές του Αχιλλοπούλειου. Αυτό αν επιτευχθεί, αναμένεται να δώσει μεγάλη ανάσα στο υπάρχον προσωπικό, το οποίο ειδικά στην κλινική των ΩΡΛ βρίσκεται στα «κόκκινα» λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού για να καλυφθούν όλες οι εφημερίες.

Επίσης μέχρι τέλος Αυγούστου στο Νοσοκομείο Βόλου αναμένονται επίσης δύο επικουρικοί παιδίατροι και 2 ψυχίατροι που θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες κλινικές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου