ΤΟΠΙΚΑ

Οι «Εμποροι ενάντια στην κρίση» παρουσίασαν το ψηφοδέλτιο

οι-εμποροι-ενάντια-στην-κρίση-παρου-398697

To ψηφοδέλτιο της ομάδας «Εμποροι ενάντια στην κρίση», παρουσιάστηκε χθες στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας, ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Υποψήφιοι για το ΔΣ είναι οι: Αγλαΐα Αγγελογιαννάκη, Ευάγγελος Αντωνάκης, Ελένη Αποστολίδη, Ιωάννα Βαΐοπούλου, Στέφανος Βλαχάβας, Παρασκευή Βρακά, Τιμόκλεια (Κέλλυ) Γαλανού, Ιωάννης – Κρίτων Γάτος, Παναγιώτης Γκαντίνας, Χρυσούλα Θεοδώρου, Χαραλαμπία (Χάρις) Καμπούρογλου, Δημήτριος Κανελλής, Δωρόθεος Κουντουράς, Δημήτριος Κουτσογεώργος, Γεωργία Μπέρτσα, Ευαγγελία Μπέρτσα, Απόστολος Μωραΐτης, Αικατερίνη Ναλμπάντη, Μάριος Νιζάμης, Παρασκευή (Βίκη) Ρούντου, Έλλη Σαμουιλίδη, Μιχάλης Σαμπεθάι, Ελένη (Έλμα) Σπυροπούλου. Για την Ελεγκτική Επιτροπή ο Δημήτρης Νιζάμης.

Τη φιλοσοφία των «Εμπόρων ενάντια στην κρίση» ανέλυσε ο Δημήτρης Κανελλής, ο οποίος επεσήμανε ότι «είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων χωρίς κομματική εξάρτηση, αλλά με πολιτικές απόψεις και κοινωνικές ευαισθησίες, με στόχο να είμαστε κοντά στους εμπόρους και ενάντια στην κρίση». Ο ίδιος εξέφρασε την κοινή θέση στήριξης του συνόλου των εμπόρων, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η Έλλη Σαμουηλίδη αναφέρθηκε στη συνέχεια στο όραμα των «Εμπόρων ενάντια στην κρίση» για τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την θεσμοθέτηση της εκπτωτικής κάρτας για εμπόρους και υπαλλήλους, με στόχο την στήριξη της τοπικής αγοράς, τις δράσεις εξωστρέφειας και την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό.

Ο Μιχάλης Σαμπεθάι παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ομάδας, τονίζοντας ότι «απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο σύνολο. Δεν υπάρχει επικεφαλής αλλά συμμετέχουν όλοι ισότιμα κατ’ αλφαβητική σειρά, εκπροσωπώντας όλο το εύρος των επιχειρήσεων της πόλης μας».

Παράλληλα επισημάνθηκε η ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας με όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να αναπτυχθεί πολύπλευρη δράση προς όφελος του Συλλόγου και των εμπόρων.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου