ΑΛΜΥΡΟΣ

Νέες συμβάσεις και μόνιμο προσωπικό σε δήμους

νέες-συμβάσεις-και-μόνιμο-προσωπικό-σ-399650

Συνεδριάζουν σήμερα και αύριο τα δημοτικά συμβούλια σε Νότιο Πήλιο, Αλμυρό και Ζαγορά – Μούρεσι για την υπογραφή νέων συμβάσεων με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας, οι οποίες θα έχουν ισχύ έως 31 Μαρτίου 2018 και μέσω των οποίων θα καλυφθούν ανάγκες των δήμων μέχρι να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Στις ίδιες συνεδριάσεις τους τα δημοτικά συμβούλια θα αποφασίσουν και αλλαγές στους Οργανισμούς για τη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα καλυφθούν από μόνιμο προσωπικό που θα πληρώνεται από τα δημοτικά ταμεία.

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι. Θα αποφασιστεί η σύσταση 20 νέων οργανικών θέσεων, 17 καθαριότητας και 3 οδηγών και η υπογραφή νέων συμβάσεων με 21 συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας.

Το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού συνεδριάζει στις 6:30 σήμερα το απόγευμα. Θα αποφασιστεί η σύναψη νέων συμβάσεων με τους 19 εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας, ενώ θα συσταθούν στον ΟΕΥ, 20 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού, που θα καλύπτονται οικονομικά από τα ταμεία του δήμου. Πρόκειται για 11 εργάτες, 3 οδηγούς απορριμματοφόρων, 3 χειριστές και 3 ηλεκτρολόγους.

Σήμερα, συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, προκειμένου να προχωρήσει σε τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για τη σύσταση μόνιμων θέσεων προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας, τις οποίες θα στελεχώσει με μόνιμες προσλήψεις. Αύριο, Τρίτη, θα συνεδριάσει εκτάκτως η οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο για την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας έως τέλος του ερχόμενου Μαρτίου σε 13 εργαζόμενους που θα συνεχίσουν να απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου