ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις συνδυασμοί για τις κάλπες στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

τρεις-συνδυασμοί-για-τις-κάλπες-στον-ε-399711

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας. Στις εκλογές, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 13 Ιουλίου, από τις 9:00 το πρωί έως 9:30 το βράδυ στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, στην αίθουσα Συνεδριάσεων, 2ος όροφος), κατέρχονται τρείς συνδυασμοί: «Ενωτικό Εμπόριο», «Έμποροι Ενάντια στην κρίση» και «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων».

Οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο των εμπόρων ανά ψηφοδέλτιο είναι οι εξής:

Στο «Ενωτικό Εμπόριο», υποψήφιοι για την διοίκηση είναι οι: Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βάϊος Αργυράκης του Άγγελου, Αθανάσιος Γκίκας του Κωνσταντίνου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Γεώργιος – Μάριος Κακοδήμος του Αποστόλου, Αικατερίνη Καραμανιόλα του Κωνσταντίνου, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Ευάγγελος Κωνσταντάκος του Αλεξάνδρου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς του Φιλήμονα, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Παύλος Πάνος του Δημητρίου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Αναστάσιος Πετκόγλου του Ιωάννου, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Σπυρίδων Τουμαζάτος του Μαρίνου, Δημήτριος Χιουκτούρης του Χρήστου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Γεώργιος Δεδούσης του Αποστόλου, Βασιλική Κλεφτάκη του Στεφάνου, Αθανάσιος Μαντζίρης του Κωνσταντίνου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας: Κωνσταντίνος Τσέλιος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

Υποψήφιοι στον συνδυασμό «Έμποροι ενάντια στην κρίση» είναι για τη διοίκηση: Αγλαΐα Αγγελογιαννάκη του Βασιλείου, Ευάγγελος Αντωνάκης του Χρήστου, Ελένη Αποστολίδη του Δημητρίου, Ιωάννα Βαΐοπούλου του Ευαγγέλου, Στέφανος Βλαχάβας του Χρήστου, Παρασκευή Βρακά, Τιμόκλεια (Κέλλυ) Γαλανού του Πανταζή, Ιωάννης – Κρίτων Γάτος του Γεωργίου, Παναγιώτης Γκαντίνας του Κωνσταντίνου, Χρυσούλα Θεοδώρου του Κωνσταντίνου, Χαραλαμπία (Χάρις) Καμπούρογλου του Βλάσση, Δημήτριος Κανελλής του Γεωργίου, Δωρόθεος Κουντουράς του Αθανασίου, Δημήτριος Κουτσογεώργος του Ιωάννη, Γεωργία Μπέρτσα του Αθανασίου, Ευαγγελία Μπέρτσα του Αθανασίου, Απόστολος Μωραΐτης του Πανταζή, Αικατερίνη Ναλμπάντη του Αθανασίου, Μάριος Νιζάμης του Ευαγγέλου, Παρασκευή (Βίκη) Ρούντου του Αποστόλου, Έλλη Σαμουιλίδη του Μωυσή Μώρις, Μιχάλης Σαμπεθάι του Γαβριήλ, Ελένη (Έλμα) Σπυροπούλου του Δημητρίου.

Για την Ελεγκτική επιτροπή ο Δημήτρης Νιζάμης του Ευαγγέλου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας οι: Ιωάννα Βαϊοπούλου του Ευαγγέλου, Στέφανος Βλαχάβας του Χρήστου, Παρασκευή Βρακά του Γεωργίου, Παναγιώτης Γκαντίνας του Κωνσταντίνου, Δημήτριος Κανελλής του Γεωργίου, Ευαγγελία Μπέρτσα του Αθανασίου, Παρασκευή Ρούντου του Αποστόλου, Έλλη Σαμουηλίδη του Μωυσή Μώρις και Μιχαήλ Σαμπεθάι του Γαβριήλ.

Στο ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής συνεργασίας εμπόρων» υποψήφιοι για τη διοίκηση είναι οι: Σοφία Βλαχοπούλου του Αντωνίου, Αριστέα Γεωργιάδη του Φιλίππου, Σωτηρία Ευτυχίδου του Αναστασίου, Ιωάννης Κοπαλίδης του Ευσταθίου, Δημήτριος Λούμας του Γεωργίου, Σταυρούλα Μπερμπέρη του Δημητρίου, Αικατερίνη Μπουντούκου του Σταμάτη, Στέφανος Πουλάκης του Χαραλάμπους, Τρύφων Σιάνος του Χρήστου, Θωμάς Σιββόπουλος του Όθωνα.

Για την ελεγκτική επιτροπή Ματθαίος Κοντάκης του Γεωργίου, Απόστολος Παππάς του Αντωνίου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας: Σοφία Βλαχοπούλου του Αντωνίου, Αριστέα Γεωργιάδη του Φιλίππου, Ιωάννης Κοπαλίδης του Ευσταθίου, Δημήτριος Λούμας του Γεωργίου, Σταυρούλα Μπερμπέρη του Δημητρίου, Αικατερίνη Μπουντούκου του Σταμάτη, Στέφανος Πουλάκης του Χαραλάμπους, Τρύφων Σιάνος του Χρήστου και Θωμάς Σιββόπουλος του Όθωνα.

Καλούνται «όλοι οι έμποροι να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές και να αναδείξουν ένα Σύλλογο μεγάλο και δυνατό», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. O Σύλλογος «καλείται να διαδραματίσει υπεύθυνο και πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα όλων των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτών που πλήττονται περισσότερο από τη σημερινή κατάσταση, αλλά και της αγοράς μας γενικότερα. Χρειάζεται λοιπόν, συσπείρωση, μαζικότητα και οργάνωση, ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα και να υπάρξουν απαντήσεις», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σύμφωνα, τέλος, με την εγκύκλιο εκλογικών διαδικασιών των σωματείων και βάσει των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΕΣΒ μπορούν να προχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους με καταβολή ελάχιστου ποσού των 4 ευρώ, ώστε να προβούν στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος τους. Επίσης, είναι απαραίτητη η ένδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή ασφαλιστικού βιβλιαρίου.

Μέλη του συλλόγου που έχουν επιλέξει ως κύρια οργάνωση άλλο σύλλογο, ψηφίζουν μόνο για Διοικητικό Συμβούλιο και ελεγκτική επιτροπή. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι: 2421025479 και 2421022366.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου