ΤΟΠΙΚΑ

Ζέστη το σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

ζέστη-το-σαββατοκύριακο-στη-μαγνησία-403553

Ανοδική πορεία ακολουθεί και πάλι ο υδράργυρος από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, χωρίς, ωστόσο, να έχει τα χαρακτηριστικά καύσωνα, όπως διευκρινίζει ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Σταματούν σταδιακά οι βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι γίνονται νοτιοανατολικοί, με αποτέλεσμα να σημειώνεται σταδιακή άνοδος στους δείκτες της θερμοκρασίας, που αναμένεται να φτάσει σήμερα τους 34 βαθμούς στη Μαγνησία και το Σάββατο τους 35 βαθμούς αντίστοιχα, με αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί -βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους, προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Μαγνησία και στο Βόλο ειδικότερα από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι , ενώ η θερμοκρασία στη Μαγνησία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς και στο Βόλο ειδικότερα από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε ανοδική πορεία θα κυμανθεί από 34 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου