ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις 50 ατόμων στη ΔΕΥΑΜΒ

προσλήψεις-50-ατόμων-στη-δευαμβ-406710

Στην άμεση πρόσληψη 50 ατόμων που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Με εισήγηση του προέδρου της επιχείρησης, Άρη Σαββάκη, ενεργοποιούνται οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 50 ατόμων που είχαν καταθέσει τις αιτήσεις τους το προηγούμενο διάστημα. Ήδη σύμφωνα με τον κ. Σαββάκη, υπάρχει έγκριση τόσο του Υπουργείου Εσωτερικών όσο και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, και άμεσα πρόκειται να υπογραφούν οι συμβάσεις που θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Οι εργαζόμενοι θα καλύψουν ανάγκες της υπηρεσίας ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν δύο Χημικοί Π.Ε., ένας Βιολόγος Π.Ε., δύο Πολιτικοί Μηχανικοί Π.Ε., ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ, ένας Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., δύο Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε., τέσσερις Πολιτικοί Μηχανικοί Τ.Ε., ένας Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε., δύο Λογιστικής Τ.Ε., ένας Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε., τρεις Ηλεκτρολόγοι Δ.Ε., δύο Πρακτικοί Μηχανικοί Δ.Ε., ένας Ηλεκτροσυγκολλητής Δ.Ε., έξι Υδραυλικοί Δ.Ε., έξι Διοικητικοί Δ.Ε., ένας Τεχνίτης Οχημάτων Δ.Ε., ένας Ελαιοχρωματιστής Δ.Ε., δεκατρείς Εργάτες Υ.Ε.

«Το συντομότερο δυνατό θα γίνουν οι προσλήψεις. Έχουμε ζητήσει και την πρόσληψη 28 μόνιμων, ωστόσο το υπουργείο κάνει πως δεν βλέπει», σχολίασε ο κ. Σαββάκης.

«Οι ανάγκες για μόνιμο προσωπικό είναι τεράστιες στη ΔΕΥΑΜΒ και η κυβέρνηση ακολουθεί τις επιταγές της Τρόικα και κάνει πως δεν ακούει», είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των μειοψηφιών, Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Αξιολόγηση και νέος Οργανισμός

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε η έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού, που θα συνδυαστεί με τη σύνταξη νέου Οργανισμού για τη ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να είναι πιο λειτουργική και με τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις.

«Δεν θέλουμε να απολύσουμε κανέναν», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Σαββάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι η διπλή διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως και 30 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου