ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Είναι θέμα απλής αριθμητικής. Με νομιμοποίηση ενός εκατομμυρίου αυθαιρέτων αποκαθιστάς σχέσεις με τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ψηφοφόρους. Πόρτα για τον χειμώνα, που λένε. Εστω κι αν είναι στο κατακαλόκαιρο.

Με τέτοια μέτρα επιβράβευσης παρανόμων και παρανομιών θα μείνουν οι νόμιμοι μ…ες να ψηφίζουν την αντιπολίτευση.

Μάλλον θα σκαλώσει η ρύθμιση στο Ε τμήμα του ΣτΕ. Πού να ξερε ο Μητσοτάκης το 91, όταν ενίσχυε τις αρμοδιότητές του, τι σκόπελο δημιουργούσε.

Συναντήθηκαν Ντόρα και Καραμανλής. Απλώς για να του δώσει τη συνταγή της μαμάς για τα ντολμαδάκια που είχε ζητήσει η Νατάσσα, αν κατάλαβα από όσα δήλωσε μετά η υπουργός Εξωτερικών.
Μαζεμένους σε ένα διήμερο είδε σχεδόν όλους τους βασικούς ο Καραμανλής.

Κατά σύμπτωση, χθες έφθασε στις ΝΟΔΕ και η εγκύκλιος για τη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων βουλευτών.

Αρχισε η πολιτική αντεπίθεσης της κυβέρνησης για τα γαλάζια ομόλογα, με σχεδιασμό Αλογοσκούφη. Ηδη αποσύρθηκαν παιδικές πιπίλες από την αγορά.

« Eγώ είμαι “Ακρίτας” του Βυζαντίου! Δηλαδή στη γραμμή των ακραίων συνόρων!» δήλωνε ο Βύρωνας στον έκπληκτο Γερμανό υπουργό. Πάει για πρωταγωνιστής στο σίκουελ του «300».

Βρέχει καταρρακτωδώς, πλημμυρίζουν οι χείμαρροί μας. Δεν βρέχει καθόλου επί ημέρες, πάλι πλημμυρίζουν οι ίδιοι χείμαρροι. Μιράκολο, κύριε Περιφερειάρχη μας. Αναβλύζει το νερό από μόνο του στον βλογημένο τόπο μας.

Σε βαθμό που είναι ικανό μέχρι και παραθαλάσσιες πισίνες να γεμίσει, μόνο και μόνο για να αλλοιώσει τη φιλοσοφία σχεδιασμού του Μιχ. Κουντούρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου