ΤΟΠΙΚΑ

Προβλήματα υδροδότησης σε 25 σπίτια στην Κριθαριά

προβλήματα-υδροδότησης-σε-25-σπίτια-στη-410803

«Η παλαιότητα και ο κακός σχεδιασμός των δικτύων στους οικισμούς που εντάχθηκαν με τον Καλλικράτη στον Δ. Βόλου, προξενούν προβλήματα ιδιαίτερα στις αιχμές ζήτησης», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΔΕΑΥΑΜ.

Στην Κριθαριά εντοπίστηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας πρόβλημα υδροδότησης σε 25 περίπου οικίες στην δυσμενέστερη υψομετρικά ζώνη του δικτύου ύδρευσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ με την συνεργασία εξωτερικών συνεργατών, εργάζονται για την αποκατάσταση της υδροδότησης.

«Στο πλαίσιο αυτό αντικαταστάθηκαν τα πρώτα 50 μέτρα του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού και στη συνέχεια εντοπίστηκαν εμφράξεις του δικτύου οι οποίες προκαλούνται από την αντικειμενικά χαμηλή κυκλοφορία του νερού την χειμερινή περίοδο.

Ήδη το δίκτυο διακόπτεται ανά βρόγχο και με την εφαρμογή πίεσης απαλλάσσεται από τις εμφράξεις ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά και να παύσουν τα προβλήματα υδροδότησης. Αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και συνεχίζουμε τις εργασίες σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, ώστε να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου