ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη για επεισόδιο στη Σκιάθο

καταδίκη-για-επεισόδιο-στη-σκιάθο-413197

Ενοχους για πρόκληση σωματικών βλαβών απλών και επικίνδυνων, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, έκρινε την Παρασκευή το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο Σκιαθίτες ηλικίας 50 και 54 ετών, αδέρφια.

Η υπόθεση αφορούσε σε έντονο καβγά που εξελίχθηκε σε συμπλοκή σε αναψυκτήριο παραλίας, που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2014.

42χρονος Βολιώτης κατήγγειλε ότι ο 50χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, του επιτέθηκε ρίχνοντάς τον στο έδαφος και στη συνέχεια άρχισε να τον κλωτσάει στο κεφάλι.

Στη συνέχεια και τα δύο αδέρφια τον γρονθοκοπούσαν και παράλληλα τον κλωτσούσαν στο κεφάλι και του έριχναν καρέκλες αλλά και μία πέτρα.

Μάλιστα, το επεισόδιο αυτό συνέβη ενώ ο 42χρονος με τη σύζυγό του και το ανήλικό τους παιδί φιλοξενούνταν από τον έναν από τους δύο κατηγορουμένους.

Στο δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε κανένας από τους κατηγορουμένους, ούτε αυτοί εκπροσωπήθηκαν και από δικηγόρο.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους και τους επέβαλε ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονταν, αυτές της εξύβρισης και της απειλής, το δικαστήριο τους απάλλαξε σε εφαρμογή του νόμου Παρασκευόπουλου.

Οι καταδικασθέντες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου