ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις σπουδαίες διοργανώσεις στη Μαγνησία

τρεις-σπουδαίες-διοργανώσεις-στη-μαγ-413327

Τρεις σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 2 Ιουλίου στη Μαγνησία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου ξεκινά η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων που θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου και την Ένωση Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλίας. Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων συμμετέχουν έξι (6) σωματεία από ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Κάθε αποστολή αποτελείται από δεκαπέντε (15) άτομα, τα οποία θα καταλύσουν στους ξενώνες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Βόλου.

Επίσης σήμερα η Γυμναστική Ένωση Βόλου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνει την Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ στη Ν. Δημητριάδα Βόλου.

Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνουν το Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Volos Cup 2017».

Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας και του ρατσισμού, και έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνοντας πάνω από 800 παιδιά στην πόλη μας, ενώ έχουν προσκληθεί ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου