ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

το-νέο-δ-σ-στο-σύλλογο-εργαζομένων-του-413633

Σάρωσε στις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου το πρωτοεμφανιζόμενο ψηφοδέλτιο «Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων» που κέρδισε 4 από τις 7 έδρες. Τις άλλες τρεις έδρες μοιράζονται η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων που κέρδισε δύο έδρες και η ΔΑΚΕ που κατετάγη τελευταία λαμβάνοντας μόνο μία έδρα.

Να σημειωθεί πως τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα συνιστούν πλήρη ανατροπή των συνδικαλιστικών ισορροπιών στον σύλλογο εργαζομένων.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 387 εργαζόμενοι, ενώ βρέθηκαν 19 λευκά και 6 άκυρα ψηφοδέλτια.

Οι εργαζόμενοι ψήφισαν σε δύο ημέρες, χθες και προχθές, και οι κάλπες έκλεισαν στις 5 το απόγευμα.

Στις εκλογές για το σωματείο εργαζομένων ψήφισαν 387 άτομα, εκ των οποίων 19 ήταν λευκά ψηφοδέλτια και επτά άκυρα, ενώ τα έγκυρα ήταν 361.

H Δίκαιη Εκπροσώπηση που είναι ανεξάρτητη παράταξη, έλαβε 177 ψήφους, η Ενωτική Κίνηση 116 ψήφους και η ΔΑΚΕ 68 ψήφους.

Στο διοικητικό συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο της «Δίκαιης Εκπροσώπησης Εργαζομένων» που αναδείχτηκε πρώτη δύναμη και κερδίζει τέσσερις έδρες εκλέγονται οι: Κωνσταντίνος Μηνδρινός, Ειρήνη Καρακασίλη, Μαρία Μιχολίτση και Αποστολία Πάνου, από την Ενωτική Κίνηση εκλέγονται οι Φούλη Τσιώμου και Λεωνίδας Αναστασίου, και από τη ΔΑΚΕ ο απερχόμενος πρόεδρος Κων. Τράγαλος.

Μέχρι αργά το βράδυ συνεχιζόταν η καταμέτρηση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, των αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ αλλά και στην ΠΟΕΔΗΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου