ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του αρχιφύλακα Γ.Καραπαναγιώτη

εθελοντική-αιμοδοσία-στη-μνήμη-του-αρ-414920

Εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του αρχιφύλακα, αστυνομικού της ΟΠΚΕ, Γιώργου Καραπαναγιώτη, που έχασε τη ζωή του στα 37 του χρόνια, εν ώρα καθήκοντος διοργανώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, την Ενωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών.

Η εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του αδικοχαμένου 37χρονου Βολιώτη Αρχιφύλακα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας από 3/7 έως 7/7 για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη τον Ιούλιο του 2015 ενώ ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία και με συνάδελφό του μετέβαιναν στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς μετά από ειδοποίηση για κίνηση «ύποπτου» οχήματος.

Ο 37χρονος κατευθυνόταν με το περιπολικό προς τη Νέα Αγχίαλο όταν γύρω στη 1.40 τα ξημερώματα στο 12ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόλου- Μικροθηβών στη μέση του ρεύματός του αντιλήφθηκε ότι υπήρχε ένα νεκρό σκυλί.

Ο οδηγός προσπάθησε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει το νεκρό ζώο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο αστυνομικός εξετράπη αρχικώς αριστερά σε σχέση με την πορεία του και στη συνέχεια προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα στη σωστή θέση εξετράπη δεξιά, με αποτέλεσμα να βγει στην άκρη του δρόμου και το περιπολικό κυριολεκτικά να «πετάξει» σε διπλανό ελαιοπερίβολο, να χτυπήσει, να ξεριζώσει ελιά και να ανατραπεί.

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου