ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνια συνάντηση αποφοίτων παιδοπόλεων διοργανώνεται στην Αγριά

πανελλήνια-συνάντηση-αποφοίτων-παιδ-415455

Περισσότεροι από διακόσιοι απόφοιτοι παιδοπόλεων, από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, συνοδευόμενοι οι περισσότεροι από μέλη της οικογένειάς τους, αναμένεται να συμμετάσχουν στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», στην Αγριά του Βόλου, με τη φροντίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων.

Απόφοιτοι που πλέον διαμένουν στην Κύπρο, την Αμερική, την Αυστραλία, τη Γερμανία, αλλά και από πολλά μέρη της Ελλάδας, θα ανταμώσουν στη Μαγνησία. Πολλοί από αυτούς συνδυάζουν το αντάμωμα με τους παλιούς φίλους, με ολιγοήμερες διακοπές στη Μαγνησία.

Η φετινή συνάντηση έχει ξεχωριστή σημασία, διότι συμπίπτει με τον εορτασμό των δέκα χρόνων του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων, που ήδη από την αρχή του έτους πραγματοποιούνται.

Παράλληλα, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν κάποια χρόνια στις παιδοπόλεις, θα αναμετρηθούν με τη Μικτή Ομάδα των Παλαίμαχων των ομάδων της Μαγνησίας.

Οι παιδοπόλεις στην πενηντάχρονη σχεδόν πλήρη λειτουργία τους, ανέδειξαν ποδοσφαιριστές με πανελλήνια ακτινοβολία, που στελέχωσαν τις μεγάλες ομάδες του κέντρου, αλλά και την εθνική ομάδα, όπως οι: Τάκης Λουκανίδης, Γιάννης Γκαϊτατζής, Νίκος Βαμβακούλας, Κώστας Μαυρίδης, Δημήτρης Ζάμπας, Μανώλης Χανταμπάκης και πολλοί άλλοι.

Ποδοσφαιριστές από την Παιδόπολη «Αγία Σοφία», όπως ο Ηρακλής Λέλης, ο Γιώργος Ζαμπίτογλου, ο Κώστας Ντίνου, ο Κοσμάς Παπαδήμος και πολλοί άλλοι, αγωνίστηκαν σε ομάδες της περιοχής μας και τώρα θα συναντηθούν με συμπαίκτες τους στη Νίκη Βόλου, στον Ολυμπιακό, στον Θησέα και σε άλλες ομάδες της τοπικής ΕΠΣΘ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Διαιτητής θα είναι ο παλαίμαχος Μπάμπης Ζάχος, παλαιός γνώριμος όλων και μεγάλος φίλος των Αποφοίτων της Παιδόπολης «Αγιά Σοφία».

Η κύρια συνάντηση όλων, θα είναι στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης στην Αγριά, όπου έχει προγραμματιστεί υποδοχή, επαναφορά αναμνήσεων, φαγητό και γλέντι με ορχήστρα ποικίλης μουσικής.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγία Σοφία» στην Αγριά, κατόπιν θετικής αντιμετώπισης από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος, έχει φροντίσει και την οργάνωση της 7ης Συνάντησης με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε οι απόφοιτοι που θα φτάσουν στην περιοχή μας από πολλές χώρες του κόσμου και από όλη την Ελλάδα, να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές και να επιστρέψουν στα σπίτια τους γεμάτοι θετικές εντυπώσεις από την περιοχή μας.

«Για τον σκοπό αυτό ζητούμε από τις αρχές του τόπου μας, να διευκολύνουν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου σε ό,τι αφορά την αρτιότερη και αντιπροσωπευτικότερη οργάνωση της συνάντησης, και τέλος να παραστούν στη συγκέντρωση, να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους των κατοίκων της Μαγνησίας, οι οποίοι με εξαιρετικά συναισθήματα ενθυμούνται παλιούς συμμαθητές και φίλους τους Παιδοπολίτες», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου