ΤΟΠΙΚΑ

Θάνατος – σοκ 36χρονου «ΕΦΥΓΕ» ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ

θάνατος-σοκ-36χρονου-εφυγε-ενω-ηταν-418095

Αναπάντητα τα ερωτήματα για το τρίτο πανομοιότυπο περιστατικό

Σε επίσκεψη στο σπίτι φίλου του στη συνοικία Ανάληψη σταμάτησε χθες ο χρόνος για έναν Βολιώτη ηλικίας μόλις 36χρονών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πατσόπουλο. Το άτυχο παλικάρι εντοπίστηκε νεκρό στο πάτωμα στην κουζίνα της οικίας και το πρόσωπό του ήταν το ίδιο ήρεμο όπως συνήθιζε, μόνο που είχε «φύγει» για πάντα!

Σοκ σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες γύρω στις 11 το πρωί παραλάμβανε νεκρό τον νεαρό Βολιώτη. Κανένας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για τον σώσει.

Ο φίλος του, σύμφωνα με πληροφορίες, απουσίαζε από το σπίτι όταν ο 36χρονος τον επισκέφτηκε. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, δηλαδή ο πατέρας του φίλου του, ήταν επίσης εκτός οικίας όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο άτυχος νέος ήταν μόνος και αβοήθητος όταν αισθάνθηκε άγνωστο για ποιο λόγο ξαφνική αδιαθεσία. «Είχα βγει έξω να πάρω φαγητό», ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του σπιτιού στη μητέρα του άτυχου παλικαριού και την αδερφή του, όταν έσπευσαν στον τόπο σοκαρισμένες ύστερα από ενημέρωση από την αστυνομία.

Ερωτήματα για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια θανάτου για τον 36χρονο δεν έχουν ακόμη απαντηθεί. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου που ανέλαβε την υπόθεση και έλαβε καταθέσεις, απέδωσε σε αιφνίδιο το θάνατό του.

Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ότι ο νεαρός ήταν νεκρός. Θα μεταφερθεί επίσης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου έπεσε σαν βόμβα στη συνοικία του Αγίου Βασιλείου όπου διαμένει η οικογένειά του.

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη. Ο 36χρονος είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, όμως παρακολουθούσε θεραπεία.

Ήταν φιλότιμο παιδί, ήσυχο ανέφεραν όσοι τον γνώρισαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Δεν γνωρίζει ακόμη τι συνέβη και έχασε μέσα σε ένα πρωινό τον άνθρωπό της.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει τώρα η Ιατροδικαστική Εξέταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον τρίτο τραγικό θάνατο στο Βόλο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κάτω από πανομοιότυπες συνθήκες, γεγονός που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου βρέθηκε νεκρός από τη φίλη του στο σπίτι της στη Ν. Ιωνία όπου φιλοξενούνταν ένας 26χρονος.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 20 Μαΐου επίσης στη Νέα Ιωνία, εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε σπίτι συγγενικού του προσώπου 39χρονος πατέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία του 36χρονου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από τον Άγιο Βασίλειο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου