ΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποίηση φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

κινητοποίηση-φοιτητών-του-τμήματος-η-421981

Την πραγματοποίηση κινητοποίησης στο κτίριο της οδού Γκλαβάνη στον Βόλο, σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί, αποφάσισε κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση ο φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για την στάση Καθηγητή τους και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση του εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση: «Απαιτούμε το αυτονόητο: να μπορούμε να σπουδάσουμε δίχως εμπόδια Απαιτούμε:

  • Τον άμεσο ορισμό νέας ημερομηνίας στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο για την εξέταση του μαθήματος, όπως και να βρεθεί λύση απο το τμήμα για όσα παιδιά δεν θα μπορέσουν να παρεβρεθούν αλλα θέλουν να εξεταστούν στο μαθημα. Οποιαδήποτε παρατυπία ή αυθαιρεσία από μέρος του καθηγητή θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση από εμάς.
  • Να παρθούν μέτρα διευκόλυνσης για τα παιδιά που εργάζονται και που πηγαινοέρχονται.
  • Δημόσια καταγγελία του καθηγητή από τα όργανα της σχολής.
  • Να αποχωρήσει άμεσα από την επιτροπή δεοντολογίας και να αξιολογηθεί για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 19/6. Παρόμοια περιστατικά εκφοβισμού, εκβιασμού και λεκτικής βίας δεν θα γίνουν ανεκτά. Κάθε ανάλογη συμπεριφορά θα βρίσκει αντιμέτωπη σύσσωμη την φοιτητική κοινότητα.
  • Να παρθούν μέτρα που δεν θα επιτρέπουν στον οποιοδήποτε καθηγητή να ασκεί κατάχρηση εξουσίας, να ευτελίζει και να δρα ανεξέλεγκτα επηρεάζοντας τις ζωές μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου