ΤΟΠΙΚΑ

Χρυσά αστέρια στο Τυροκομείο Καρακάνας

χρυσά-αστέρια-στο-τυροκομείο-καρακάν-422064

Διπλό χρυσό αστέρι για τρία από τα προϊόντα του, έλαβε το Τυροκομείο Καρακάνα στον πρόσφατο διαγωνισμό που διεξήχθη στις Βρυξέλλες από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute, iTQi).

Το τυροκομείο βραβεύτηκε με το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2017» λαμβάνοντας δύο χρυσά αστέρια για τρία από τα προϊόντα του.

Τα προϊόντα Φέτα ΠΟΠ, Κασέρι ΠΟΠ και Μαυροσκορδάτο (Κασέρι με Μαύρο Σκόρδο Κατηχωρίου), στα πέντε διαφορετικά κριτήρια της επιτροπής (πρώτη εντύπωση, όψη, οσμή, υφή, γεύση), συγκεντρώσανε βαθμολογία πάνω από 80% σε όλα.

Το διεθνές αυτό βραβείο είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelen, Σεφ και Γευσιγνώστες από 17 διαφορετικές χώρες, μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης (Chef’s Club) στην Ευρώπη. «Η επιμονή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία, επιβραβεύεται για άλλη μια φορά από έναν από τους πιο έγκριτους Διεθνείς Οργανισμούς Ποιότητας», αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Καρακάνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου