ΤΟΠΙΚΑ

Στρωματσάδα… έξω από το καταφύγιο

στρωματσάδα-έξω-από-το-καταφύγιο-428479

Πάρκαρε το όχημά της σχεδόν έξω από το καταφύγιο αδέσποτων και έστρωσε… την μπλούζα της σε χωράφι για στρωματσάδα. Αργότερα, πέρασε την πύλη του καταφυγίου και, αντί να πιάσει δουλειά, καλημέρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε μεταβολή και έφυγε…

Η εργαζόμενη που… σήκωσε προχθές σκουπόξυλο εναντίον της αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσα Μορφογιάννη, όταν η δεύτερη της ζήτησε εξηγήσεις για την αργοπορημένη προσέλευση στην εργασία της, φαίνεται να… έδωσε συνέχεια χθες στο επεισόδιο. Δεν εργάστηκε, και η αντιδήμαρχος προχώρησε σε νέα αναφορά εναντίον της ως «αδικαιολογήτως απούσα».

Η συμπεριφορά της εργαζόμενης που ανήκει διοικητικά στην Υπηρεσία Καθαριότητας, απασχόλησε χθες σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής του δήμου, Στ. Διαμαντίδης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Γ. Πράττος και ο προϊστάμενος Καθαριότητας, Κ. Τατάκος.

Το συμβάν αναφέρθηκε υπηρεσιακά και πλέον αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο εμπλεκομένων προσώπων (εργαζόμενης και αντιδημάρχου), η υπηρεσία θα προχωρήσει όπως προβλέπεται σε πειθαρχική δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η αντιδήμαρχος για αντικατάσταση της εργαζόμενης, η υπάλληλος θα επιστρέψει στην υπηρεσία της και στο καταφύγιο θα απασχοληθεί άλλος υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου