ΤΟΠΙΚΑ

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Ζούπης

εκοιμήθη-ο-πρωτοπρεσβύτερος-αντώνιο-432243

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανήγγειλε την εις Κύριον εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Αντωνίου Ζούπη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 12 το μεσημέρι, σε ηλικία 84 ετών.

Αποψε, στις 9.00 μ.μ στην Ιερά Μονή θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία. Αύριο Τρίτη 13/6 θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Αρχιερατική Θεια Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ Ιγνατίου κ στις 11.00 π.μ θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία.

Για την εξυπηρέτηση του λαού θα δρομολογηθούν δυο λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 7.30 και στις 9.30 π.μ από την Νομαρχία Μαγνησίας, με ενδιάμεσες στάσεις στα Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο του Βόλου

Ο Μακαριστός διετέλεσε, επί σειρά ετών, Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, διακριθείς για το ανυπέρβλητο έργο του στην πνευματική καθοδήγηση χιλιάδων ψυχών, μέχρι το τέλος του βίο του. Υπήρξε Γέροντας και νέος Κτήτωρ της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας, την οποία στελέχωσε με εκλεκτή γυναικεία αδελφότητα, ενώ εργάστηκε αόκνως και για την εκ βάθρων ανοικοδόμηση και συντήρησή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου