ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα βρήκε τον κλέφτη στο σαλόνι της…

βολιώτισσα-βρήκε-τον-κλέφτη-στο-σαλόν-432900

Τον διαρρήκτη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της αντίκρισε προχθές το βράδυ 62χρονη, κάτοικος Βόλου. Ο δράστης με προσεκτικές κινήσεις άνοιξε την ανασφάλιστη είσοδο του σπιτιού και πέρασε στο εσωτερικό της κατοικίας αναζητώντας την «λεία» του. Πάνω στον καναπέ του σπιτιού είδε το πορτοφόλι της γυναίκας. Τη στιγμή που το πήρε στα χέρια του η 62χρονη εισήλθε στο δωμάτιο και έπεσε μπροστά του!

Σε κατάσταση πανικού άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο δράστης με το πορτοφόλι στα χέρια, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

Οι περιγραφές της οδήγησαν πολύ σύντομα τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για 36χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου εκτός από τα 30 ευρώ που πήρε από το πορτοφόλι της 62χρονης βρέθηκαν ακόμη 13 ναρκωτικά δισκία.

Η σύλληψή του οδήγησε και στην εξιχνίαση μιας άλλης κλοπής και πάλι σε κατοικία στον Βόλο. Ο 36χρονος την περασμένη Πέμπτη 8 Ιουνίου είχε τρυπώσει σε σπίτι ιδιοκτησίας 52χρονης και είχε αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκε στην κατοχή του αποδόθηκε στις παθούσες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου