ΤΟΠΙΚΑ

Βραβείο στο taxydromos.gr

βραβείο-στο-taxydromos-gr-441623

Με το ειδικό βραβείο του «Καλύτερου Τοπικού Ενημερωτικού Site» (Best Local News Site) τιμήθηκε το www.taxydromos.gr. Η ιστοσελίδα της καθημερινής εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ έλαβε το Bronze βραβείο, στο πλαίσιο των Digital Media Awards 2017.

Πρόκειται για βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και τα Μέσα, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Στην τελετή απονομής των Digital Media Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη ψηφιακών μέσων, και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Ανάμεσα στους καλύτερους των Ψηφιακών Μέσων και το www.taxydromos.gr

Ανάμεσα στους καλύτερους των Ψηφιακών Μέσων και το www.taxydromos.gr, που παραμένει διαχρονικά και με διαρκείς αυξητικές τάσεις αναγνωσιμότητας, η πρώτη σε επισκεψιμότητα περιφερειακή ηλεκτρονική εφημερίδα, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις των google analytics και του alexa.com. Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος των γραφείων του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στην Αθήνα, Δημήτρης Γκιώκας.

Η ηλεκτρονική καθημερινή εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είναι από τις 5/2/2000, η πρώτη πανελλαδικά περιφερειακή ηλεκτρονική εφημερί­δα (www.taxydromos.gr) που έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο.

Σήμερα η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους διαδικτυακούς τόπους, www.taxydromos.gr, τεχνολογικά όσο και ενημερωτικά και γι’ αυτό συγκαταλέγεται στα 4 καλύ­τερα περιφερειακά sites πανελληνίως.

Η τελετή απονομής των Digital Media Awards 2017, πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου

Την εγκυρότητα διασφαλίζει η δημοσιογραφική ομάδα της καθημερινής εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του Βόλου, που φέτος έκλεισε τα 100 χρόνια από την έκδοσή της (Βραβείο Ιδρύματος Μπότση 2017).

Η δημοσιογραφική ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους -μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας,οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά τους πολίτες για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο δικτυακός τόπος δέχεται περισσότερες από 300.000 μοναδικές επισκέψεις κάθε μήνα και περίπου 2.600.000 page views.

Οι ειδήσεις είναι πηγαία, πρωτογενή άρθρα επαγγελματιών δημοσιογράφων.

Στο τέλος του κάθε κειμένου υπάρχουν links με σχετικές αναρτήσεις και πεδίο σχολίων που αναρτώνται μετά από έλεγχο για υβριστικούς, συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, και βέβαια social buttons.

Κάθε είδηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.taxydromos.gr αυτόματα δημοσιεύεται στα social media.

Το 70% των χρηστών επανέρχεται καθημερινά στην ιστοσελίδα www.taxydromos.gr για την ενημέρωσή του.

Αναλυτικά το προφίλ των χρηστών της ιστοσελίδας www.taxydromos.gr είναι:
• Ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών είναι 25-44χρονών
• Ο μέσος όρος μορφωτικού επιπέδου των χρηστών είναι ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση

(*Στοιχεία google analytics-alexa.com)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου