ΤΟΠΙΚΑ

20.000 ευρώ για την 36χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της

20-000-ευρώ-για-την-36χρονη-που-δίνει-μάχη-για-443980

Το ποσό των 20.000 ευρώ συγκεντρώθηκε για λογαριασμό της 36χρονης Βολιώτισσας που δίνει μάχη για τη ζωή της από την ηλικία των δύο ετών, κι ενώ τα όργανά της νεκρώνουν το ένα μετά το άλλο.

Το θέμα που ανέδειξε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και πήρε πανελλήνια διάσταση, καθώς προβλήθηκε μέσω της εκπομπής του Epsilon TV, Tatiana Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, προκάλεσε την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, και μέσω της «Γραμμής Ζωής», συγκεντρώθηκε το σημαντικό αυτό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, για την αποδέσμευση του ποσού θα απαιτηθούν διαδικασίες περίπου δύο μηνών. Η 36χρονη εκτιμάται ότι θα μπορέσει να μεταβεί στη Σουηδία για να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, από τέλη Αυγούστου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην 36χρονη που συνεχίζει να ανεβαίνει Γολγοθά μαζί με τη μητέρα της, διαγνώστηκε μετεμβολιακή εγκεφαλίτιδα που εξελίχθηκε σε μυελίτιδα, και σήμερα πάσχει από έντεκα διαφορετικές παθήσεις-σύνδρομα.

Εκτιμάται ότι στη Σουηδία που θα νοσηλευτεί, θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει με αξιοπρέπεια τη ζωή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου