ΤΟΠΙΚΑ

Μάγεψαν οι καλλονές της MG από το Βέλγιο

μάγεψαν-οι-καλλονές-της-mg-από-το-βέλγιο-443992

Τα βλέμματα των περαστικών μαγνήτισαν οι «καλλονές» της εταιρείας MG από τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων του Βελγίου, που στάθμευσαν την Τετάρτη το απόγευμα, για μερικές ώρες στην παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας παραμονής τους στη Μαγνησία, μετά από πρόσκληση της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου.

Δεκάδες Βολιώτες σταμάτησαν και θαύμασαν τα καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα, που παρά τα χρόνια που «κουβαλούν» εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ταξίδεψαν από το Βέλγιο μέχρι τον Βόλο και αυτοκίνητα μέλη της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων της πόλης, μεταξύ των οποίων και μια βολιώτικη MG ηλικίας 50 ετών.

Από χθες, τα δέκα αυτοκίνητα από το Βέλγιο κάνουν τον γύρο του Πηλίου προς Μηλίνα, και μέσω Νεοχωρίου προς Χάνια και Πορταριά.

Ήδη οι ιδιοκτήτες τους έχουν απολαύσει κρουαζιέρα στα νησιά των Βορείων Σποράδων και αυτές τις ημέρες ανακαλύπτουν και τη μαγεία του Πηλίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου, Τέλη Δουλόπουλο, τα μέλη της λέσχης θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων MG του Βελγίου, κ. Michael Penning, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές των Βορείων Σποράδων και την τοπική κουζίνα, και όπως είπε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, θα σύστηνε ανεπιφύλακτα ένα ταξίδι στην περιοχή, για να ανακαλύψουν όλοι τη συναρπαστική ομορφιά της.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου