ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική προσφορά στην «Κιβωτό του Κόσμου»

σημαντική-προσφορά-στην-κιβωτό-του-κ-448233

O Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου προσέφερε με πολλή αγάπη στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» δωροεπιταγές ποσού τετρακοσίων 400 Ευρώ για αγορά τροφίμων – φρέσκων προϊόντων ΕΒΟΛ, με την ευγενική χορηγία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου – ΕΒΟΛ.

O Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου είχε την χαρά να παραδώσει τις δωροεπιταγές παρουσία της Διοικητού της 247 Περιφέρειας Ιnner Wheel Ελλάδος κ. Γιάννας Γραβιά – Καλύβα, η οποία μαζί με την Πρόεδρο του Ομίλου Ιnner Wheel Βόλου κ. Μαρία Γκέσκου – Νικοπούλου και την ταμία κ. Μαρία Αλπάκη – Τσαμπούρη συναντήθηκαν με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό κ. Κατερίνα Μαρτίνη και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Κιβωτού.

Τα μέλη του Ομίλου Ιnner Wheel Βόλου στέκονται πάντα δίπλα στην Κιβωτό του Κόσμου, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού και με μεγάλη εκτίμηση προς το έργο που επιτελεί το έμψυχο προσωπικό της, μεριμνώντας για την προστασία των παιδιών που έχουν ανάγκη την αγάπη μας.

O Όμιλος Ιnner Wheel Βόλου, μέλος του Διεθνούς Inner Wheel που αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, έχει σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των μελών του, αλλά και των μελών της κοινωνίας μας, την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά, την αφύπνιση της ευαισθησίας και της αγάπης για το συνάνθρωπο στις καρδιές όλων μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου