ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Θεματική Εβδομάδα στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-η-θεματική-ε-453948

Ολοκληρώθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου οι προγραμματισμένες δράσεις για τη θεματική εβδομάδα, ένας θεσμός που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σχολική χρονιά.

Για μια εβδομάδα οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολικής μονάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν – ευαισθητοποιηθούν πάνω σε θέματα σχετικά με τη διατροφή, τις ποικίλες εξαρτήσεις, το σώμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την ασφάλεια.

Σημαντικοί αρωγοί προς την κατεύθυνση αυτή παράλληλα με τους καθηγητές ήταν μια σειρά από φορείς, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του σχολείου να το επισκεφτούν και να έρθουν σε γόνιμη επικοινωνία με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Για το λόγο αυτό η Συντονιστική Ομάδα και η Διευθύντρια του σχολείου ευχαριστούν το Γεν. Νοσοκομείο Βόλου – Μονάδα οικογενειακού προγραμματισμού, το ΠΕΔΥ Βόλου, το Μοτοθέσις, το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, την Γυναικεία οργάνωση, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Πρόταση Ζωής, την Ασφάλεια Βόλου, την ΕΛΕΠΑΠ, την Τροχαία Βόλου, τον πατέρα Παπασακελλαρίου Θεόδωρο, την κ. Ευαγγέλου Σταυρούλα, ψυχολόγο και την κ. Γεράση Εύα, παιδοψυχίατρο.

Την ευθύνη για την υλοποίηση και την εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας είχαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Νίκη Ρηγάκη και η συντονιστική ομάδα κ. Κατερίνα Κατσούδα, κ. Ασημίνα Σαρδέλλη και κ. Ειρήνη Χανιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου