ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία του π. Γιώργη στην Αθήνα

ομιλία-του-π-γιώργη-στην-αθήνα-456346

Αέναος αγώνας είναι η καταπολέμηση των φόβων, όπως υπογραμμίστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο Περοκέ στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο, με ομιλητές τον π. Γεώργιο Δεληκώστα και τη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναφέρθηκε σε προσωπικά βιώματα.

Η μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης που είχε ως θέμα τον φόβο, είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Ορφανοτροφείου Βόλου και του Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς και την δέσμευση από τους διοργανωτές για επανάληψη της εκδήλωσης και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το εγχείρημα με την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα του: «Π. Γεώργιος Δεληκώστας» στο Facebook: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με την ένθερμη και ενεργή συμμετοχή του επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη που ήρθε να ικανοποιήσει αυτή η ιδέα. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους από το Ορφανοτροφείο Βόλου και από το Χαμόγελο του Παιδιού που με τη φυσική τους παρουσία και συμμετοχή βοηθήσανε να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου. Ευχαριστώ όλους όσοι προσέφεραν ό,τι καλύτερο είχανε για την υλοποίηση της ιδέας, τον χρόνο τους, τη γνώση, την εμπειρία, την υπομονή, την επιμονή, το χαμόγελο, την παρουσία, το υστέρημα τους για καλό σκοπό, μα πάνω απ’ όλα την αγάπη και την πίστη τους. Ευχαριστώ τον Θεό, επιτρέψτε μου να μιλάω για τον Θεό, που υπάρχουν τελικά τόσοι πολλοί τρελοί που μοιράζουν αγάπη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου