ΤΟΠΙΚΑ

Εργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Πηλίου

εργα-συντήρησης-στο-οδικό-δίκτυο-του-π-460293

Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου συνεχίζει να πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.

Οι εργασίες αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται στην περιοχή της Κορώπης, ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί στις περιοχές Πάλτση, Κατηγιώργη και Πλατανιά. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες τα ασφαλτικά θα συνεχιστούν στα Καλά Νερά, τη Βυζίτσα, τις Μηλιές, τις Πινακάτες και σε άλλες περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, προκειμένου να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών. Οι εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και θα παρέμβουμε όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου