ΛΑΡΙΣΑ

Θεματικό εργαστήρι για τη διαχείριση και ασφάλιση κινδύνων επιχειρήσεων

θεματικό-εργαστήρι-για-τη-διαχείριση-460306

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει θεματικό εργαστήρι (workshop) με τίτλο: «Διαχείριση & Ασφάλιση Κινδύνων -To Σύγχρονο Ασφαλιστικό πλαίσιο Επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση»για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 16:30-19:00, στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας.

Στο εργαστήρι αυτό θα δοθεί έμφαση σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν κατηγορίες επιχειρήσεων και για τις οποίες, συνήθως δεν υπάρχει επαρκής – διεξοδική ενημέρωση από την εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ θα γίνει αναφορά και στο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο ασφάλισης επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην πρακτική που ισχύει και εφαρμόζεται στη χώρα μας.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο κ. Γιώργος Κουτίνας, Εμπειρογνώμων Ασφαλίσεων, Μηχανικός ΕΜΠ & ENSPM Γαλλίας, με εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ – Insurance Brokers. Συνεργάζεται με εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Λειτουργεί και ως Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD’S Λονδίνου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: [email protected] (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου