ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών με την Αντιπεριφερειάρχη

συνάντηση-του-νέου-δ-σ-των-εκπαιδευτών-462861

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν ο πρόεδρος κ. Πολατίδης Ιορδάνης και τα μέλη κ.κ. Μπίκος Απόστολος, Κονταξής Κων/νος και Κάρκας Χρήστος, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Νομού Μαγνησίας, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Και από τις δύο πλευρές τονίσθηκε η πρόθεση να συνεχιστεί η καλή συνεργασία που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εκπροσώπων των Σχολών Οδηγών.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη αφού αρχικά τους συνεχάρη για την εκλογή τους, ανέφερε ότι, «από την πλευρά της, αλλά και από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και τα έμπειρα στελέχη της Δ/νσης, θα γίνεται το καλύτερο δυνατό για την διεξαγωγή των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να μην είναι σε αναμονή όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Παράλληλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θα συνεχιστεί η προσπάθεια και σε επίπεδο εξεταστών για την διευκόλυνση όλων με τις υπάρχουσες υποδομές και τόσο η κ. Αντιπεριφερειάρχης, όσο και τα στελέχη της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων είναι πάντα στη διάθεση, τόσο των εκπροσώπων των Σχολών Οδηγών, όσο και των πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου