ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα αφιερωμένη στην μητέρα

ημερίδα-αφιερωμένη-στην-μητέρα-464351

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων συνδιοργανώνουν Ημερίδα αφιερωμένη στην μητέρα με τίτλο «Η προσφορά της μητέρας στη σύγχρονη κοινωνία». Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Κυψέλη (1ος όροφος).

Η Ημερίδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Μαγνησίας “Η ΑΡΓΩ” και με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της μητέρας.

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς κυρίως για θέματα ψυχικής υγείας. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος κ. Βάσω Κυριαζή, ενώ θα βραβευτούν τρίτεκνες μητέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους πολίτες του Βόλου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη σε δηλώσεις της ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για άλλη μια φορά είναι παρούσα και στηρίζει ακόμη μία πολύ σημαντική ημερίδα-εκδήλωση, του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας. Θα έχει ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουμε και καλώ όλους και όλες να παρευρεθούν την προσεχή Τετάρτη στο Ξενοδοχείο Κυψέλη στις 7 το απόγευμα. Εμείς στηρίζουμε ανάλογες εκδηλώσεις που έχουν ευρεία απήχηση και ενδιαφέροντα θέματα, όπως είναι αυτό της εν λόγω ημερίδας για τη μητέρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου