ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιές στον Αναυρο από τον Αχιλλέα Μπέο

βουτιές-στον-αναυρο-από-τον-αχιλλέα-μπ-466365

Την ακτή του Αναύρου, στην οποία μάλιστα πρόσφατα έγινε καθαρισμός στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκστρατείας του Δήμου Βόλου ενόψει της έναρξης της κολυμβητικής περιόδου, «Αγαπώ την πόλη μου συμμετέχω», επέλεξε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για να κάνει το πρώτο του καλοκαιρινό μπάνιο.

Με τις, ο κ. Μπέος θέλησε να στείλει ταυτόχρονα μήνυμα στους δημότες ότι οι ακτές του Παγασητικού είναι καθαρές και ότι ο κόσμος μπορεί να χαίρεται άφοβα τα καλοκαιρινά του μπάνια στις κοντινές παραλίες.

«Πρώτο μπάνιο για φέτος και φυσικά στα πεντακάθαρα νερά του Παγασητικού και του Βόλου. Γιατί εμάς δεν μας τρομοκρατούν οι κακοήθειες και τα ψέματα, όλων αυτών που κατασυκοφαντούν την περιοχή μας προκειμένου να εκδικηθούν τους πολίτες για τις επιλογές που έκαναν.
Η βρομιά υπάρχει μόνο στο μυαλό και τις ψυχές τους και εκεί θα μείνει. Απολαύστε και αυτό το καλοκαίρι τη θάλασσα μας και αγαπήστε την πόλη μας, τον ασύγκριτο και μοναδικό Βόλο, όπως του αξίζει. Για τα μέλη της δήθεν ελίτ της πόλης, που δεν καταδέχονται τη συνύπαρξη με τον κοσμάκη σε λαϊκές παραλίες και προτιμούν εξωτικά μέρη, από Αγ. Δομίνικο και πάνω, μια συμβουλή: να μην ξεχάσουν στο επόμενο Survivor να πάρουν μέρος με την ομάδα των δήθεν! Να γλιτώσουμε όλοι απ’ αυτούς… Καλό καλοκαίρι σε όλους!», έγραψε ο κ. Μπέος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου