ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΒ, ΑΔΕΔΥ, ΟΕΒΕΜ: «Σύμφωνο συμβίωσης» με τους δανειστές το 4ο Μνημόνιο

εκβ-αδεδυ-οεβεμ-σύμφωνο-συμβίωσης-μ-468040

Κοινή ανακοίνωση και κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της επόμενης Τετάρτης, εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο Βόλου, το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ και η ΟΕΒΕΜ, με την οποία εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ψήφιση από τη Βουλή του Πολυνομοσχεδίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕλ κατέθεσε για ψήφιση στη Βουλή το «σύμφωνο συμβίωσής της» με τους Δανειστές, με τον κωδικό «4ο Μνημόνιο-Ολοκλήρωση εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας».

Ως «προίκα» του μνημονιακού «γάμου» της με τους Δανειστές η Κυβέρνηση συνομολόγησε και συναποδέχθηκε να ταράξει στα μέτρα και στη φορολογία τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους και τον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο επαγγελματο/βιοτεχνικό και εμπορικό κόσμο! Δηλαδή το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, στο όνομα της δήθεν εξόδου της Χώρας μας από την κρίση και την επιτροπεία!

Στα ψέματα αυτά και στα βαριά μέτρα που ξαναφορτώνει στις πλάτες μας, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε εμείς τα θύματα των ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε τα πειραματόζωα του διαπραγματευτικού παζαριού των κ.κ. Τσακαλώτουκαι Αχτσιόγλου.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συναινέσουμε στην οικονομική και βιοτική καταδίκη μας και στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.

Γι αυτό και την Τετάρτη 17 Μαϊου, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ μαζικά και συλλογικά, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ την ΚΟΙΝΗ μας ΟΡΓΗ και στέλνοντας στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ μήνυμα ΑΓΩΝΑ για την μη εφαρμογή του 4ου Μνημονίου τους.

Οι συνεχιζόμενες μειώσεις μισθών,ηεπέκταση της φτώχειας των συνταξιούχων, των ανέργων,των μικρομεσαίων επαγγελματιών, ηανεργία και ο ξενιτεμός των νέων, μπορεί να περιέχονται στους όρους του Μνημονίου, δεν μπορεί όμως και δεν θα να γίνουν απ’ την πλευρά μας αποδεκτά.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και του Δημοσίου Τομέα, τους Επαγγελματο-Βιοτέχνες κι Εμπόρους και άπαντες τους Βολιώτες συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά στην Πανεργατική, Παλλαϊκή συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη17 Μαϊου, στις 10 το πρωί, στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜE ΕΝΑΝΤΙΑ:

  • ΣΤΗN ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
  • ΣΤΙΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ
  • ΣΤΟ ΝΕΟ, ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΡΑΖ ΦΟΡΟMΠHXTΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
  • ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
  • ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

«Όπλο» μας η ΕΝΟΤΗΤΑ και ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ μας ενάντια στον νέο μνημονιακό «οδοστρωτήρα» που ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα.

ΣΤΟΧΟΣ μας η αντιμνημονιακή ανατροπή και η απένταξη της Χώρας από το «μαύρο» και το αβέβαιο!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ …ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ

Την Τετάρτη 17 Μαϊου, στις 10 το πρωί, ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου