ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία του π. Γεώργιου Δεληκώστα στην Αθήνα

ομιλία-του-π-γεώργιου-δεληκώστα-στην-α-471791

Η προσέγγιση των φόβων και πώς μπορούμε να τους διαχειριστούμε, είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο π. Γεώργιος Δεληκώστας το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00π.μ., στην Αθήνα, στο θέατρο Περοκέ (Οδυσσέως 2 – Μεταξουργείο).

Ο ιερέας με τη Χάρλεϋ, ο οποίος διακονεί στην Άνω Γατζέα και διαθέτει πολυάριθμους διαδικτυακούς φίλους, είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, την οποία θα προλογίσει η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας (κάτοχος MBA από το KINGSTON UNIVERSITY), εκτός από την αναγνωρισμένη εικοσαετή ιερατική του δράση στην I. M. Δημητριάδος, έχει εργαστεί και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής προσωπικού, ενώ σημαντική είναι και η διδακτική του πορεία μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα διοίκησης, ηγεσίας, marketing και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Μεγάλη είναι επίσης και η συνεισφορά του ως προσκεκλημένος ομιλητής και εισηγητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Η είσοδος στην ομιλία είναι ελεύθερη, ενώ στο θέατρο θα υπάρχει προαιρετικός «κουμπαράς αλληλεγγύης».

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομιλία του π. Γεωργίου Δεληκώστα στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Μαΐου υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης με τουριστικό λεωφορείο. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων με αφετηρία τον Βόλο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6947525174 και την κ. Έλλη Σαμουηλίδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου