ΤΟΠΙΚΑ

Γυαλιά-καρφιά τα επείγοντα του Νοσοκομείου. Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι σε γιατρούς

γυαλιά-καρφιά-τα-επείγοντα-του-νοσοκο-472426

Πανδαιμόνιο επικράτησε σήμερα στο Τμήμα επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όταν νεαρή γυναίκα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, που προσήλθε με αίματα στα χέρια της και υποστήριξε ότι έκοψε τις φλέβες της, ενώ περίμενε να εξεταστεί, επιτέθηκε ξαφνικά με μαχαίρι κατά ενός ειδικευόμενου γιατρού της Χειρουργικής Κλινικής και μιας γιατρού της Ουρολογικής.

Στο χώρο επικράτησε πανικός, καθώς η γυναίκα ήταν εκτός ελέγχου και οι δύο γιατροί σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να προστατευτούν κρατώντας καρέκλες ως ασπίδα.

Η γυναίκα ήταν αδύνατο να ελεγχθεί από γιατρούς και νοσηλευτές, και κρατώντας το μαχαίρι απειλούσε τους δύο γιατρούς, κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά της, έβριζε και φώναζε. Ο χώρος των επειγόντων έγινε «γυαλιά –καρφιά», με σπασμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεφωνικό κέντρο, πεταγμένα έπιπλα και αίματα παντού στο χώρο.

Στο ΤΕΠ κλήθηκαν υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη του Νοσοκομείου Βόλου, μέσα σε αυτό το χάος που είχε δημιουργηθεί, έσπευσαν στον χώρο του επεισοδίου και ακινητοποίησαν τη νεαρή γυναίκα.

Επίσης, ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο Αχιλλοπούλειο και συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελλέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου