ΤΟΠΙΚΑ

Αρχές Σεπτεμβρίου η κατασκευή των κυκλικών κόμβων

αρχές-σεπτεμβρίου-η-κατασκευή-των-κυκ-477498

Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή των τεσσάρων κυκλικών κόμβων στον Βόλο, έργο που αναμένεται να ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

Το παραπάνω έγινε γνωστό στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου. Η επιτροπή αποφάσισε τη συγκρότηση επιτροπής για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού του έργου, που θα γίνει την Τρίτη 9 Μαΐου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Πρόκειται για τους κόμβους Δημαρχείου που χωροθετείται στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος, 2ας Νοεμβρίου, Ιάσονος και Λαμπράκη, Τελωνείου που χωροθετείται στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Παπαδιαμάντη, ΚΤΕΛ που περικλείεται από τις οδούς Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη, και Διμηνίου που περικλείεται από τις οδούς Λαρίσης, Δερβενακίων και Μπότσαρη.

Στην ίδια συνεδρίαση συγκροτήθηκε επιτροπή και για τον διαγωνισμό για το γκαράζ της Φιλελλήνων, προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ. Ο διαγωνισμός, τρίτος στη σειρά, θα γίνει στις 16 Μαΐου και σε περίπτωση που και πάλι κηρυχθεί άγονος, το έργο θα αναλάβει να ολοκληρώσει ο ίδιος ο δήμος, προκειμένου να λειτουργήσει και να μειώσει το πρόβλημα της εξεύρεσης θέσης στάθμευσης στο κέντρο του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου